Hästpersonal

Åsa Lind, stallchef, hästutbildningsansvarig, APL-ansvarig, lärare

asa.lind@regionstockholm.se

Åsa är utbildad Hippolog med inriktning stallchef, utbildad yrkeslärare och är C-tränare i hoppning samt diplomerad hästskötare. Hon har tidigare jobbat 2 år på Irland med hästar.

Åsa har tävlat 130 hoppning och fälttävlan upp till CNC*.

Ellen Karlsson, lärare

ellen.karlsson@regionstockholm.se

Ellen är utbildad biologilärare med etologi- och djurskyddsinriktning. Hon är även utbildad ridledare och diplomerad hästskötare. Hon har tidigare arbetat både på ridskola och djurpark.

Ellen har tävlat 120 hoppning och MSV dressyr.

Jessica Björk, ridlärare

jessika.bjork@regionstockholm.se

Jessica är utbildad ridlärare level 3 (SRL III).

Hon har tidigare arbetat på Tyresö Ryttarförening och på Gladö Ridsällskap.

På fritiden tävlar Jessica i dressyr på MSV-nivå.

Sara Sundqvist, travinstruktör

sara.sundkvist@regionstockholm.se

Sara är amatörtränare (B1) Träna och Köra. Hon är ansvarig tränare för Bergas Travhästar. Sara gick själv gymnasiet på Berga 1997-2000.

Hon har gått Pedagogik 1, 2, 3 samt TLU 1 och TLU ll (Travets ledarutbildning) och är godkänd Travskoleinstruktör.

Jenny Alm, travinstruktör

jenny.alm@regionstockholm.se

Jenny är licensierad B-tränare (B1) på Solvalla och diplomerad travskoleinstruktör.

Jenny har läst travskoleinstruktörsutbildning på Wången och har läst pedagogik i Uppsala.

Madeleine Dahlqvist, ridlärare

madeleine.dahlqvist@regionstockholm.se

Madeleine är utbildad ridlärare level 2 (SRLII).

Hon har tidigare arbetat som ridlärare på Tyresö Ryttarförening och Compass Sportryttarklubb.

Sussie Holm

072- 598 16 99
susanne.i.holm@regionstockholm.se

Sussie är ridinstruktör med över 20 år i yrket som både dressyr och hoppinstruktör.
Utbildad på Strömsholm på 80-talet, gått RIK 0 samt Vuxenledarkurs I-II, samt är diplomerad hästskötare.
Sussie har arbetat som ridlärare och hopptränare bland annat på Mälarhöjdens Ridskola och Gladö Ridskola samt har utbildat flertalet unghästar från grunden upp till på tävling 135 hoppning och MSV C dressyr.

Malin Blomquist, lärare och instruktör

070-001 1912

malin.blomquist@regionstockholm.se

Emelie Dahl, instruktör

Föräldraledig

Emelie arbetar som instruktör för elever som går häst-Yrkesintroduktion på Berga. Emelie är även stallansvarig för Bergas elevstall.

Emelie är för tillfället föräldraledig.

Alice Levin, ridlärare

alice.levin@regionstockholm.se

Ninni Grande, ridlärare

ninni.grande@regionstockholm.se

Ninni arbetar som instruktör för elever som går häst-Yrkesintroduktion på Berga. Ninni är även stallansvarig för Bergas elevstall.​

Cornelia Alm, instruktör och hästskötare

Cornelia arbetar som instruktör och hästskötare i Travstallet.

Nilsson, Linus

Hästskötare/travinstruktör